Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعظم حسن زاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با بیان این که طراحی، تولید و ساخت انواع گریس خاص و پیچیده صنعتی حوزه فعالیت شرکت آساک سازان قوچان است، اظهار کرد: گریس یک روانکار نیمه جامد صنعتی است که صدها نوع از آن در جهان وجود دارد و هر کدام مصارف خاص خود را دارد.

مدیر عامل شرکت آساک سازان قوچان با اشاره به این که این شرکت، یک واحد فناور است که در دانشگاه آزاد واحد قوچان مستقر شده است، افزود: گریس‌ها بر اساس منظوری که استفاده می‌شود، پارامترهای مختلفی دارد که باید با توجه به دمای مورد نیاز، فشار و نفوذپذیری باید فرموله شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تصریح بر این که شرکت آساک سازان توانایی طراحی انواع گریس را دارد، گفت: گریس‌هایی که در ایران تولید می‌شود، مصرف عام دارند، در حالیکه گریس‌های خاص و پیچیده معمولا وارداتی هستند. می‌توان گفت شرکت ما این گریس‌ها را معادل‌سازی و فرموله می‌کند تا مانع خروج ارز از کشور شود.

حسن زاده با تاکید بر این که شرکت‌های دیگری هم در ایران هستند که گریس طراحی می‌کنند؛ اما برخی گریس‌ها هم وارداتی بوده و هیچ شرکت داخل ایران آن‌ها را تولید نمی‌کند، گفت: قیمت گریس تولیدشده در شرکت ما در برخی موارد کمتر از مشابه خارجی آن و در برخی موارد، یکسان درمی‌آید. برابر شدن قیمت ایرانی با مشابه خارجی به این دلیل است که ما در برخی موارد برای پیدا کردن مواد اولیه به مشکل می‌خوریم.

مدیر عامل شرکت آساک سازان قوچان بیان کرد: آنچه محصول ما را متمایز می‌کند این است که گریس‌های تولیدی ما می‌توانند به صورت سفارشی تهیه شوند و بنابر درخواست مشتری طراحی شوند.

وی با اشاره به این که تحقیقات تخصصی ما در مورد گریس‌ها از سال ۹۶ آغاز شد و از سال ۹۸ کارگاه تولید گریس تاسیس کردیم، افزود: یکی از مشتریان ما برای گریس‌های خاص، قطار شهری مشهد بود که برای حفاری تونل گریس خریداری کردند. یکی دیگر از خدمات ما، ارائه مشاوره به مشتریان است.

حسن زاده تصریح کرد: شرکت ما دارای تیمی تحقیقاتی متشکل از ۱۰ نفر متخصص در این زمینه است. این گروه تحقیقات در زمینه گریس را انجام می‌دهد.

مدیر عامل شرکت آساک سازان قوچان در پایان اظهار کرد: هدف ما این است که در کشور به جایی برسیم که به هیچ نوع گریس وارداتی نیاز نداشته باشیم. در این راستا، نیازمند پیدا کردن سرمایه‌گذار هستیم تا بتوانیم کارگاه خود را به یک واحد صنعتی تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1142844 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی گریس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۱۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد خمینی شهر گفت:‌ ساخت برج‌های تقطیر باسینی‌های مخروطی چرخان در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار با دانش به روز این شرکت بومی‌سازی شد.
محمدتقی اکبری افزود:‌ برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. وی گفت: افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فرآوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.
اکبری افزود:‌ لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.
مدیرعامل و مؤسس این شرکت دانش بنیان گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، افزود:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.
تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت است بطوریکه سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرد و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شده است.

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد