Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان از ساخت کیت تشخیص سریع کرونا در ۳۰ ثانیه توسط عضو هیات علمی این دانشگاه خبر دا

به گزارش قدس آنلاین، علی اصغر بهشتی رئیس دانشگاه صنعتی قوچان در جمع خبرنگاران عنوان کرد: این اقدام ارزشمند در شرکت «نانو کاوشگران یکتای توس» تحت پوشش این دانشگاه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد توسط طاهره روحانی بسطامی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان، طراحی و به نتیجه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حساسیت ۹۵درصدی این کیت گفت: در این کیت شناسایی نمونه‌برداری از بزاق انجام می‌پذیرد؛ بنابراین چنین کیتی اثرات ناخوشایند و در بعضی موارد مخرب تست‌های اوروفارنکس و نازوفارنکس را به دنبال ندارد.

همچنین طاهره روحانی بسطامی، مبدع این کیت شناسایی، در خصوص عملکرد آن بیان کرد: این کیت‌ها برای همه سنین قابل استفاده است. همچنین به دلیل استفاده از فناوری نانو، این کیت حساسیت بالایی در شناسایی ویروس دارد و اگر سطح ویروس در بدن بیمار پایین و به نوعی بی‌علامت باشد نیز توسط این کیت قابل شناسایی است.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان افزود: نتایج آزمایشگاهی ساخت این کیت تشخیصی بر اساس یک طرح تولیدی فناوری مصوب در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد و روی بیش از ۵۵۰ بیمار انجام شده که در مقایسه با شیوه استاندارد PCR تاثیر بسیار بیشتر و موفقیت‌آمیزتری داشته است.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم ساخت این کیت برای جلوگیری از خروج ارز از کشور در شرایط حساس کنونی، به برخی از نتایج کلی این طرح پرداخت و اظهار کرد: نمونه‌برداری از بزاق دهان به عنوان یک تست کاملا غیرمخرب محسوب می‌شود؛ این در حالی است که در سایر تست‌های کرونا نمونه‌برداری از انتهای بینی(نازوفارنکس) و انتهای حلق(اوروفارنکس) انجام می‌شود که حس ناخوشایندی برای فرد مراجعه کننده ایجاد می‌کند و امکان آسیب رساندن، به ویژه به داخل بینی وجود دارد اما در کیت تشخیص سریع نانوکیت نمونه‌گیری فقط از داخل دهان است.

روحانی بسطامی ادامه داد: این کیت در مقایسه با PCR دارای حساسیت ۹۶ درصدی است و فرآیند جمع آوری نمونه با این کیت بسیار ساده است؛ به گونه‌ای که نیاز به اپراتور متخصص ندارد و هر شخصی در داخل منزل هم می‌تواند این تست را انجام دهد و امکان دریافت پاسخ به سرعت انجام پذیر است.

وی تصریح کرد: شناسایی آسان با چشم غیر مسلح و بر اساس تغییر رنگ و بدون نیاز به هیچ‌گونه دستگاه جانبی برای تشخیص نتیجه تست و اندازه‌گیری در دمای محیط و بدون نیاز به گرمادهی از دیگر ویژگی‌های این کیت تشخیص سریع کروناست.


منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کیت تشخیص کرونا دانشگاه صنعتی قوچان کیت تشخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۸۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نشانگر تشخیص اختلالات گوارشی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امکان استفاده از این وسیله از سوی خود بیمار و هزینه کمتر نسبت به غربالگری آزمایشگاه‌ها از ویژگی‌های این نشانگر تشخیص زود هنگام سرطان است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون (فیلم)
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • ساخت نشانگر تشخیص اختلالات گوارشی