Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی‌اصغر بهشتی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: دانشگاه صنعتی قوچان در این حوزه پس از دانشگاه فردوسی مشهد به ‌عنوان دانشگاه مادر رتبه دوم را کسب کرده است. دانشگاه فردوسی تاکنون ۶۵ مقاله پراستناد و شش مقاله داغ در مجامع علمی بین‌المللی و نشریات پژوهشی جهان منتشر نموده است.

وی همچنین به انتشار ۳۹۷ مقاله علمی از استادان دانشگاه صنعت قوچان در سطح بین‌المللی اشاره و بیان کرد: مقاله‌های دانشگاهی برای کسب کیفیت بین‌المللی بر اساس دو شاخص "تعداد ارجاعات پژوهشگران دانشگاهی و دانشمندان آکادمیک" و نیز "شاخص H" ارزیابی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس دانشگاه صنعتی قوچان ادامه داد: شاخص H مقالات استادان این دانشگاه ظرف سال ۲۰۲۰ میلادی جاری تاکنون ۳۶ مورد بود که تا پایان همین سال بیشتر هم خواهد شد. 

وی گفت: "شاخص ارجاعات کلی" مقالات دانشگاه صنعتی قوچان نیز ظرف سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ میلادی به ترتیب هشت و ۷۱ مورد بود که در سال ۲۰۲۰ میلادی جاری به هزار و ۶۵۰ مورد افزایش یافته است.

دکتر بهشتی همچنین به قرار گرفتن استادان دانشگاه صنعتی قوچان ظرف سه سال متوالی در "فهرست دانشمندان برتر دنیا" اشاره و بیان کرد: این آمارها نشان می‌دهند فعالیت علمی پژوهشی اساتید این دانشگاه روندی رو به رشد و امیدوارکننده داشته‌ است.

وی افزود: همچنین تاکنون ۹ مورد اختراعات استادان دانشگاه صنعتی قوچان به ثبت رسیده و نیز ۹ واحد فناور و دانش‌بنیان این مرکز آموزش عالی محصولات تولیدی خود را تجاری‌سازی کرده‌اند. 

رییس دانشگاه صنعتی قوچان همچنین به بودجه پزوهشی این مرکز اشاره و بیان کرد: در حالی که تا سال ۱۳۹۳ تنها یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بودجه برای طرحهای برون دانشگاهی صنعتی قوچان هزینه شده بود این میزان امسال به ۳۰ میلیارد ریال رسید. 

وی ادامه داد: سند راهبردی دانشگاه صنعتی قوچان هم تدوین ‌شده به تصویب هیات امناء این مرکز آموزش عالی رسیده است. بر اساس این سند دانشگاه صنعتی قوچان می‌بایست علاوه بر کسب مجوز راه‌اندازی هفت رشته جدید تحصیلات عالی شامل سه مورد در مقطع کارشناسی و چهار مورد در مقطع کارشناسی ارشد تا سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۰۰ نفر را به شمار اعضای هیات‌ علمی خود بیافزاید.

دکتر بهشتی به وضعیت متوازان مبتنی بر سرانه استاد به دانشجوی دانشگاه صنعتی قوچان در جذب دانشجویان نیز اشاره و بیان کرد: دو هزار و ۹۰۰ دانشجو هم‌اینک در ۱۵ رشته مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد این مرکز آموزش عالی در حال تحصیل هستند. ۴۲ درصد این دانشجویان از خارج استان خراسان رضوی، ۳۰ درصد آنها از داخل استان و ۲۸ درصدشان نیز به عنوان دانشجوی بومی از محدوده شهرستان قوچان جذب تحصیل در دانشگاه صنعتی قوچان شده‌اند.

وی در ادامه به برنامه‌های توسعه این دانشگاه نیز اشاره و افزایش دو و نیم برابری فضای آموزشی ظرف پنج سال اخیر، افزایش چهار برابری فضای آزمایشگاهی، اختصاص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار عمرانی امسال به اتمام ساختمان دانشکده فنی مهندسی و تخصیص ۲۱۰ میلیارد ریالی بقیه اعتبار مورد نیاز همین طرح را از آن جمله برشمرد. 

رییس دانشگاه صنعتی قوچان همچنین به آغاز ساخت سلف‌سرویس دانشجویی در قالب دو مرحله با استفاده از ۱۰ میلیارد ریال اعتبار سفر ریاست جمهوری، تکمیل مرحله نخست آن و نیاز به ۱۰ میلیارد ریال برای اجرای مرحله دوم سلف‌سرویس اشاره و بیان کرد: اعتبارات امسال دانشگاه صنعتی قوچان بیشتر صرف تهیه تجهیزات آزمایشگاهی شده و با هزینه ۲۰ میلیارد ریال یک آزمایشگاه بهره‌برداری می‌شود.

۱۰ واحد دانشگاهی و موسسه آموزش عالی در شهرستان ۱۸۰ هزار نفری قوچان دایر است.

قوچان در فاصله ۱۸۰ کیلومتری شمال مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها قوچان اتوماسیون صنعتی برنامه توسعه دانشگاه های دولتی رنک دانشگاه‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قوچان اتوماسیون صنعتی برنامه توسعه دانشگاه های دولتی قوچان اتوماسیون صنعتی برنامه توسعه دانشگاه های دولتی دانشگاه صنعتی قوچان استادان دانشگاه میلیارد ریال آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش

هرچند وقت یک‌بار خبری جعلی یقه هنرمندان را می‌گیرد و در این میان استفاده از هوش مصنوعی در فضای مجازی قوز بالا قوز شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، از ۱۴ دی ۱۴۰۱ که ترانه علیدوستی با قرار وثیقه آزاد شد، دیگر کمتر مثل سابق با جنجال سر زبان‌ها بود، تا اینکه این اواخر نادره حکیم الهی، مادر ترانه علیدوستی بدون اینکه نامی از بیماری دخترش ببرد، گفت که ترانه به بیماری سختی مبتلا شده، که اکنون حالش خوب است. او بدون اینکه نامی از بیماری ببرد، گفت: منشا بیماری دخترش مشخص نیست.

چند روز بعد تصاویری از ترانه علیدوستی و ملاقات پدرش و بازیگران با او در فضای مجازی منتشر شد، که مشخص شد این تصاویر متعلق به بستری شدن الناز شاکردوست است، که چند سال پیش سر صحنه فیلمبرداری دچار حادثه شده بود.

بر اساس ماده ۱۶، قانون جرائم رایانه‌ای، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد، یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. اگر تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، متهم به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۷، هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

سید رضا نقی‌نژاد اورنگ، کارشناس و منتقد سینما در واکنش به خبرسازی‌های جعلی که چند وقت یکبار یقه هنرمندان را می‌گیرد، گفت: متاسفانه بعضی از شبه هنرمندان و شبه بازیگران برای اینکه توی چشم باشند، برای خودشان شایعه درست می‌کنند، یا به افرادی پول می‌دهند تا برایشان اینکار را کند. وقتی خبر منفی درباره آن‌ها منتشر شد، ناگهان سر زبان‌ها می‌افتند. چون آن‌ها نمی‌توانند با هنرشان دیده شوند، دست به دامن اخبار جعلی می‌شوند.

اورنگ ادامه داد: بعضی از فعالان فضای مجازی به دنبال خوراک می‌گردنند. آن‌ها وقتی می‌بینند خوراکی ندارند، از صدا، تصویر و فیلم افراد سوء استفاده می‌کنند. افراد باید به حریم یکدیگر احترام بگذارند. اگر بنا به کنترل فضای مجازی است، باید نظارت‌ها شدید باشد تا دیگر شاهد این سوء استفاده‌ها نباشیم. وقتی ناگهان در فضای مجازی اعلام می‌شود که فلان شخص فوت کرده یا در بیمارستان بستری است و بلافاصله تکذیب می‌شود، با جان مردم بازی می‌کند. الان فضای مجازی به گونه‌ای شده که آدم‌ها فکر می‌کنند هر کاری می‌توانند انجام دهند و دیده نمی‌شوند.

به گفته این کارشناس سینما، وقتی یک خبرنگار مطلبی را می‌نویسد، همه نهاد‌ها به سراغش می‌روند و شکایت می‌کنند. چرا برای بی‌سامانی فضای مجازی کاری نمی‌شود؟ حتماً باید سوء استفاده رخ دهد؟ ما باید به دنبال پیشگیری باشیم. از طرفی، استفاده از هوش مصنوعی در فضای مجازی قوز بالا قوز شده است.

دیگر خبرها

  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند