Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: ایده راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری بستری را برای ایجاد پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه و بروز خلاقیت و نوآوری به‌وجود آورده است.

به گزارش قدس آنلاین، جعفر توفیقی در مراسم افتتاح مرکز رشد و فناوری مشترک پژوهشگاه صنعت نفت و دانشگاه صنعتی قوچان، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی قوچان دارای یک گروه جوان و فعال بوده و به دنبال آن است که نمونه‌ای از ارتباط موفق میان دانشگاه و صنعت را نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر پژوهشگاه صنعت نفت با بیان اینکه ارتباط دانشگاه و صنعت نیازمند حمایت همه‌جانبه مسؤولان در رده‌های مختلف است، افزود: راه‌اندازی این مرکز رشد می‌تواند علاوه بر ایجاد رشد اقتصادی در منطقه و فراهم کردن مزیت‌ها و ظرفیت‌های فراوان به ایجاد اشتغال جوانان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز کمک کند.

وی با اشاره به اینکه امروز نظام علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری رشد کرده و کشور در مسیر توسعه علم و فناوری قدم برمی‌دارد، یادآور شد: از دیرباز خلأ ارتباط میان دانشگاه و صنعت وجود داشت یعنی دانشگاه به دنبال تولید علم و مقالات علمی مختلف بود و از آن‌طرف نیز صنعت تنها سرمایه‌گذاری می‌کرد و این دو باهم گره نخورده بودند.

توفیقی تأکید کرد: ایده راه‌اندازی مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری بستری را برای ایجاد پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه فراهم کرده و زمینه رشد فناوری، خلاقیت، نوآوری و اشتغال جوانان را به‌وجود آورده است.

مدیر پژوهشگاه صنعت نفت با یادآوری اینکه امروز فضای عمومی، اقتصادی و صنعتی در حال تحول است، بیان کرد: امروز جوانان در مراکز نوآوری و رشد و پارهای علم و فناوری مشغول به فعالیت بوده و توانسته‌اند روزبه‌روز به نیازهای علمی و بلوغ‌های فکری پاسخ دهند.

استفاده از ظرفیت بالای همجواری قوچان با کشور ترکمنستان

فرماندار قوچان نیز در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان به‌عنوان یکی از قطب‌های دانشگاهی به‌شمار می‌آید، گفت: دانشگاه صنعتی سرعت بالایی در رشد زیربنایی، فنی و کادر علمی داشته و مسیرهای ورود به توسعه را طی می‌کند.

هادی رجایی‌نیا با اشاره به برقراری ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه و بروز اقدامات بزرگ همچون تولید ماده ضدعفونی در این دانشگاه دولتی، تصریح کرد: راه‌اندازی دومین مرکز رشد در قوچان نشان از وجود استعدادها و ظرفیت‌های بالای دانشگاهی در حوزه نفت و گاز دارد.

وی یادآور شد: هم‌جواری قوچان با ترکمنستان می‌تواند کمک شایانی در صدور خدمات فنی و مهندسی مشترک میان دو کشور و رشد اشتغال، اقتصاد و برون‌رفت از مسائل و مشکلات جامعه را به‌وجود آورد.

گفتنی است؛ مراسم افتتاح مرکز رشد و فناوری مشترک پژوهشگاه صنعت نفت و دانشگاه صنعتی قوچان به‌صورت ویدئو کنفرانس با حضور مدیران دانشگاهی و مسؤولان ظهر امروز دانشگاه صنعتی برگزار شد.

منبع: فارس

انتهای پیام /

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مراکز رشد پارک های علم و فناوری صنعت جعفر توفیقی پژوهشگاه صنعت نفت علم و فناوری دانشگاه صنعتی راه اندازی مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۳۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در آیین افتتاح موزه دانشگاه امیرکبیر، دنیای امروز را دنیای علم و فناوری توصیف کرد و افزود: آنچه که موجب تفوق و برتری کشورها محسوب می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

وی ادامه داد: اگرچه که در کشورما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد ولی خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات مقام معظم رهبری و تاسیس و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد.
رهایی با بیان اینکه کشور در مسیر تحولی در این حوزه قرار گرفته است، یادآور شد: ایجاد معاونت علمی و پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، خاطرنشان کرد: با این اقدام، ملزومات تحقق این شعارها مطرح شد که چه تحقیقات و توسعه‌ای رخ دهد تا صنعت دانش بنیان محقق شود. اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

وی این تولید را شامل تولید دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم نقش دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در این مسیر هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است و به اعتقاد به اینکه همه پتانسیل دانشگاه را باید در توسعه صنعت قرار دهد، نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.
وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز معلم، ابراز امیدواری کرد که اساتید این دانشگاه و سایر دانشگاه ها با درک شرایط خطیر امروز، مشاهده می کنند که کشور و نظام در یک موقعیت ویژه قرار گرفته است؛ از یک سو هجوم دولت‌های استکباری با اعمال تحریم‌ها علیه کشور و از سوی دیگر فشارهایی که بر ملت مظلوم فلسطین ایجاد و باعث شده مردم فلسطین شهدای بسیار زیادی به جهان اسلام تقدیم کنند.

ربیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این شرایط خطیر موضوعات و همکاری ها و استفاده از امکانات کشور به صورت بهینه قطعا بسیار مهم و جدی است و مسوولیت همه ما در این زمینه مهم تلقی می‌شود.

کد خبر 6092057

دیگر خبرها

  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان