Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه ۷۰۰۰ مترمربعی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی قوچان صبح امروز با حضور منصور غلامی، وزیر علوم و جمعی دیگر از مدیران استانی به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، آیین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه ۷۰۰۰ مترمربعی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه صنعتی قوچان صبح امروز با حضور منصور غلامی، وزیر علوم و جمعی دیگر از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دانشکده فنی و مهندسی با هدف تامین فضای آموزشی و افزایش سطح کیفی ارائه خدمات آموزشی مطابق با استانداردهای وزارت علوم در زیربنای ۷ هزار و ۶۴۵ متر مربع و اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال در ۴ طبقه به‌بهره‌برداری رسید؛ که دارای ۳۷ کلاس درس با ظرفیت یک هزار و ۵۰۰ نفر، آمفی تئاتر با ظرفیت ۱۳۵ نفر، کتابخانه و سالن مطالعه به‌مساحت ۳۸۵ متر مربع، سالن جلسات و ۳۰ اتاق ویژه گروه‌های آموزشی است.

 

پروژه احداث سلف سرویس دانشگاه نیز دارای ۴۰میلیارد ریال اعتبار در زیربنای یک هزار و ۷۰۰ مترمربع ساخته می‌شود که ظرفیت سالن ۷۰۰ نفری دارد و مساحت آشپزخانه ۲۰۰ مترمربع و انبار و سردخانه ۱۰۰ مترمربع بوده که در طراحی پیش‌بینی شده، احداث طبقات اول و دوم در نظر گرفته شده است.

 

قوچان قطب اصلی کشاورزی و دامداری منطقه است

حجت‌الاسلام محمدعلی دستجردی، امام جمعه قوچان نیز در این مراسم با یادآوری این مطلب که ۱۳ مرکز علمی و دولتی در این شهرستان وجود دارد، گفت: این شهر مرکز تولیدات کشاورزی و دامی بوده و در کنار دانشگاه صنعتی نیازمند یک دانشگاه کشاورزی است.

 

دستجردی یادآور شد: قوچان با وجود دانشگاه صنعتی توانسته در مسائل مختلف پیشرفت کند و البته صنعت شهرستان در وضعیت بدی نیست؛ بنابراین، ایجاد دانشگاه کشاورزی می‌تواند توسعه و رشد را در این زمینه به‌وجود آورد.

 

آزادراه مشهد- قوچان بهترین مزیت برای واحدهای صنعتی و آموزشی است

هادی شوشتری، نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم با اشاره به‌روند مطالعاتی شکل‌گیری دانشگاه صنعتی گفت: این شهرستان به‌دلیل نزدیکی به‌ مشهد یک شهر دانشگاهی محسوب می‌شود و اولویت دوم دانشجویان در سطح استان برای ادامه تحصیل است.

 

شوشتری با بیان اینکه قوچان چالش کاهش ورودی در مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های مختلف را ندارد و این تهدید کمتر دیده می‌شود، بیان کرد: پهنه شمال شرق کشور تمرکزی روی رسته‌های فنی و مهندسی ندارد، بنابراین دانشگاه صنعتی قوچان می‌تواند به‌یک دانشگاه مهم در میان استان‌های گلستان و خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی تبدیل شود.

 

نماینده مردم قوچان و فاروج با اشاره به‌این موضوع که قطعه اول آزادراه مشهد- قوچان در حال انجام است و این پروژه مزیتی برای واحدهای صنعتی و آموزشی است، تصریح کرد: بسیاری از دانشگاه‌های مهم دنیا در شهرهای کوچک بوده و می‌توان سرریز دانشجو و صنعت استان را به‌ این شهر هدایت کرد.

 

وی افزود: همه مقدمات تبدیل دانشگاه صنعتی قوچان به‌ یکی از دانشگاه‌های مهم شرق کشور در وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه انجام شده و امید می‌رود راهی برای تحقق راهبری دانشگاه شود.

 

۵۷ درصد دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان بومی خراسان رضوی هستند

علی اصغر بهشتی، رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با یادآوری این مطلب که این دانشگاه با قدمت ۱۲ ساله روندی رو به‌رشد را طی می‌کند، بیان کرد: طی سال‌های اخیر رشد چشمگیری رخ داده، به‌طوری که بر اساس آخرین رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، این دانشگاه در میان ۱۴ دانشگاه صنعتی برتر کشور قرار دارد.

 

بهشتی تأکید کرد: این دانشگاه با تغییر رویه خود از روند کمی به‌کیفی در فرایند پذیرش دانشجو و سامان‌دهی وضعیت جذب اعضای هیأت علمی به دنبال انجام پژوهش‌های کاربردی و ارتباط بهتر با بخش صنعت است.

 

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با اشاره به‌تحصیل ۲ هزار ۹۹۶ دانشجو در این دانشگاه طی سال جاری افزود: ۱۷ درصد دانشجویان این دانشگاه بومی خراسان رضوی، ۱۵ درصد شهرستان قوچان و ۴۳ درصد غیربومی هستند و نسبت دانشجوی روزانه به‌ اعضای هیأت علمی ۳۶ است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی قوچان وزیر علوم دانشکده فنی و مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری

به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، ۶۵ استاد نمونه کشوری امسال معرفی شدند، که در بین آنها سه استاد دانشگاه اصفهان، یک استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و یک استاد دانشگاه کاشان حضور دارند.


اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه اصفهان علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی این مرکز علمی هستند.


حسین شریعتمداری، استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به‌عنوان یکی از استادان نمونه کشوری معرفی شده است.


استاد نمونه معرفی شده از دانشگاه کاشان نیز محسن نیازی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی این دانشگاه است.
بر اساس این لیست استان اصفهان از نظر تعداد استادان منتخب پس از تهران، رتبه دوم را (همراه با آذربایجان شرقی) در اختیار دارد.


تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری امسال در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ استاد نمونه از بانوان هستند.


استادان نمونه کشوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۳۱ دانشگاه و با توجه به شاخص‌ها و سوابق آموزشی و پژوهشی و در گروه‌های آموزشی علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب شدند.


اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز