Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان گفت: پروژه ساختمان دانشکده مهندسی با متراژ ۷۰۰۰ مترمربع دارای پیشرفت ۸۵ درصدی است که پس از تکمیل افتتاح نخواهد شد تا تمام اعتباراتش اختصاص پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قوچان، علی‌اصغر بهشتی عصر امروز در نشست خبری هیئت‌رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان با خبرنگاران در سالن کنفرانس این دانشگاه گفت: برای جا افتادن رشته‌های مهندسی نوین باید سه عامل امکانات و زیرساخت‌ها، بدنه هیئت‌علمی و دانشجو همخوانی داشته باشند و در دانشگاه‌های نوپا اقبال کمتری نسبت به جذب هیئت‌علمی در رشته‌های خاص وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه دانشجویان نیز در این‌گونه دانشگاه‌ها به سمت رشته‌های خاص نمی‌آیند، تصریح کرد: در خراسان رضوی دیدگاهی وجود داشت که به دلیل وجود دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه فردوسی ایجاد یک دانشگاه صنعتی نیاز نبوده و مقاومت‌های فراوانی در این زمینه صورت گرفت.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با اشاره به برقراری ارتباط با وزارت علوم و طرح تغییر نام این دانشگاه از فناوری‌های نوین به صنعتی در هیئت‌امنا، ادامه داد: پس از انجام رایزنی‌های مداوم و اخذ مجوز در شورای گسترش که طی سال‌های اخیر با هر نوع تغییر و افزایش رشته و مأموریت مخالف بودند طی روزهای گذشته این تغییر نام ابلاغ و مسیر پیش رو برای دانشگاه تغییر پیدا کرد.

بهشتی با تأکید بر اینکه تبدیل‌شدن به قطبی در شرق کشور به‌عنوان دانشگاه صنعتی یکی از راهبردهای اصلی به شمار می‌آید، بیان کرد: این دانشگاه به دلیل نوپایی هنوز در زیرساخت‌ها دچار مشکل بوده و با استانداردها فاصله دارد و ایجاد یک دانشکده آموزشی به همراه کتابخانه مرکزی و سال آمفی‌تئاتر را در دستور کار قرار داده است.

وی سلف‌سرویس را یکی از خواسته‌های به‌حق دانشجویان در سال‌های گذشته عنوان کرد و افزود: هم‌اکنون بودجه‌های عمرانی محدودشده و عملاً پروژه سلف‌سرویس دانشگاه از ردیف بودجه‌ای حذف است اما اخیراً رئیس سازمان برنامه ‌و بودجه کشور دستور مساعدت در این زمینه را صادر کرده است که امیدواریم این دستور به نحو احسن اجرایی شود.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با اشاره به این موضوع که اعتبارات تجهیزات این دانشگاه در سال 92 حدود 700 میلیون تومان بوده که در سال 93 به 300 میلیون تومان کاهش پیداکرده است، گفت: تلاش‌های زیادی برای افزایش این بودجه صورت گرفت به‌طوری‌که سال گذشته علیرغم اینکه همه دانشگاه‌ها رشد منفی در اعتبارات داشتند این دانشگاه افزایش 16 درصدی را تجربه کرد.

بهشتی بابیان اینکه دانشگاه صنعتی قوچان نسبت به دانشگاه‌های هم‌سطح 800 میلیون تومان اعتبار کمتری برای تجهیزات دریافت می‌کند، اضافه کرد: پروژه ساختمان دانشکده مهندسی با متراژ 7 هزار مترمربع دارای پیشرفت 85 درصدی است که پس از تکمیل افتتاح نخواهد شد تا تمام اعتباراتش اختصاص پیدا کند.

امکان جابجایی پردیس و سایت اصلی دانشگاه وجود دارد

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر قصد جابجایی پردیس و سایت اصلی دانشگاه وجود دارد، تصریح کرد: این به دان معنا نبوده که جای دیگری نیاز نداریم و می‌توان بخش‌هایی از دانشگاه را به مکان‌هایی انتقال داد که دانشگاه در آنجا زمین دارد و این گسترش فرای اعتبارات دولتی است.

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با یادآوری اینکه ایجاد سوله ورزشی در اولویت پروژه‌ای این دانشگاه قرار ندارد، گفت: نیازها اولویت‌بندی شده و دانشکده و کتابخانه در صدر این تقاضاها قرار دارند و ایجاد یک سوله ورزشی ازنظر اقتصادی اصلاً به‌صرفه نیست.

بهشتی یکی از مسیرهای پیشرفت دانشگاه را تمرکز روی سه عامل زیرساخت و امکانات، هیأت علمی و دانشجو دانست و ادامه داد: این دانشگاه به دنبال تبدیل شده به قطبی در رشته نانو است و در یکی از گرایش‌های مکانیک به نام کامپوزیست هم اساتیدی را جذب کرده که کمتر دانشگاهی از آن‌ها برخوردار هست.

وی با اشاره به این مطلب که بخشی از زیرساخت‌های مورد نیاز دانشجو باید در سطح شهرستان فراهم شود، گفت: دانشگاه در حد خود گام‌هایی برداشته که می‌توان به کاهش هزینه خوابگاه‌ها از 650 به 420 هزار تومان در هر ترم و کاهش 40 درصدی هزینه اتوبوس‌های واحد اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۸۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، ابوطالب شفقت دقایقی پیش با حضور در محل پروژه ساخت بیمارستان نیایش خرم‌آباد از روند ساخت آن بازدید کرد .

وی افزود: این پروژه از پروژه های بزرگ غرب است که در دولت قبل در سال ۹۳ کلنگ زنی و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما سال ۱۴۰۰ تا به امروز پیشرفت این پروژه به ۶۵ درصد رسیده و به اندازه ۱۰ سال گذشته در این پروژه کار عمرانی و ساخت و ساز صورت گرفته است.

استاندار لرستان ادامه داد : این پروژه با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با ۲۸۰ نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص در حال ساخت است و سال ۱۴۰۴ قطعاً تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این بازدید نیز از بیمارستان نیایش بعنوان بزرگترین مراکز درمانی غرب کشور نام برد و گفت : بیمارستان نیایش یک بیمارستان مدرن و با دارا بودن همه بخشهای پزشکی از جمله سوختگی خواهد بود که با افتتاح آن بخش زیادی از نیازهای آموزشی و درمانی استان مرتفع خواهد شد . ‌

وی افزود: انتظار می رود با حمایت استاندار و از طریق اعتبارات دولتی منابع مالی این پروژه تامین یابد تا سرعت ساخت پروژه نسبت به حال حاضر دوچندان شده و تلاش می کنیم در حوزه منابع مالی اعتبارات بموقع طرح تخصیص یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ پروژه با ۱۶۸ هزار مترمربع مساحت در سطح استان در حال اجراست که در صورت بهره‌برداری تحول کم سابقه‌ای در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901054

دیگر خبرها

  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • پروژه آبرسانی شهرستان بهمئی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد