Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی قوچان از انتخاب برترین‌های مسابقه طراحی سر درب این دانشگاه صنعتی از میان 117 اثر رسیده به دبیرخانه این مسابقه توسط داوران مطرح حوزه معماری خبر داد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از قوچان، علی‌اصغر بهشتی در مراسم انتخاب برترین‌های مسابقه طراحی سر درب دانشگاه صنعتی قوچان گفت: فراخوان این مسابقه در نیمه دوم شهریورماه زده و تا اوایل آبان فرصت ارسال آثار گذاشته شد که 117 طرح به این دانشگاه ارسال‌شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در مرحله اول داوری‌ها با حضور اساتید از دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت ایران و مؤسسه آموزش عالی خاوران 16 طرح به مرحله بعدی راه پیدا کردند، بیان کرد: پس از امتیازدهی و بررسی‌های کارشناسی شش طرح انتخاب شد که از میان این‌ها پس از مطالعات فازهای بعدی، یک طرح برای اجرا انتخاب می‌شود.

رئیس دانشکده معماری مؤسسه آموزش عالی خاوران نیز درباره چگونگی انتخاب طرح‌های برتر، خاطرنشان کرد: فاکتورهایی نظیر ایده پردازی، میزان خلاقیت، نوآوری در طرح‌ها، توجه به موقعیت بومی و تاریخی منطقه و دانشگاه به همراه نکاتی درزمینه اجرا از منظر اقتصادی و جزئیات طراحی موردبررسی قرار گرفت.

سید مهدی مداحی افزود: تمام طرح‌ها کدگذاری شده بود و داوران بدون اطلاع از اینکه چه کسی طراح و بیان‌کننده این ایده‌هاست به داوری پرداختند و طرح‌ها از همه جای ایران همچون تبریز، شیراز، اصفهان، مشهد و... ارسال‌شده بود.

عضو هیأت علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و صنعت ایران نیز با بیان این مطلب که با توجه به کثرت طرح‌ها و تنوع شاخص‌های مهم اقتصاد، هویت، خلاقیت و نوآوری در نظر گرفته شد، افزود: 100 امتیاز برای هر طرح در نظر گرفته شد که باید خلاقیت و ایده پردازی قوی، توجه به هویت ملی و معماری ایرانی اسلامی و قابلیت اجرایی شدن را داشته باشد.

محسن وفامهر با تأکید بر این موضوع که سر درب این دانشگاه صنعتی باید معرف توان و قدرت آن باشد، بیان کرد: در طرح برتر انتخاب‌شده هویت ایرانی به همراه معماری سنتی به شکل مدرن ارائه‌شده و اجرای طرح نیز نیازمند قالب‌بندی‌های جدید است که باید این طرح اجرا کند.

وی تصریح کرد: این طرح و ایده برتر نیازمند تغییراتی است که با نظر هیأت داوران اعلام و این طرح با آن تغییرات شامل نگهبانی و حراست در کنار سر درب و هماهنگی میان المان قابلیت اجرایی شدن را دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، مجموعه نمایشی- امنیتی «رخنه» اولین همکاری مشترک وزارت دفاع -سازمان حفاظت اطلاعات با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.
این سریال برگرفته از خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در سازمان هوافضای وزارت دفاع و صنایع دفاعی و موشکی این وزارت خانه است.
این سریال در ۳۰ قسمت از تاریخ ۱۵ اردیبهشت از شبکه اول رسانه ملی پخش خواهد شد.

کد خبر 848906 برچسب‌ها ایران و اسرائیل موساد وزارت اطلاعات خبر ویژه فیلم و سریال ایرانی

دیگر خبرها

  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • طرح تو طرح در رویداد طرحی نو، مسابقات معماری در ایران را به بوته‌ی نقد گذاشت
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • طراحی پروژه تنیاتاون، شهرکی شناسنامه دار در سلمان شهر توسط پلتفرم طرح تو طرح